Announcement

Collapse
No announcement yet.

Weathermap doesn't display data

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • raphaelt
    replied
    Hello,

    mine is more like this :
    LINK R-Chalons-xxxxx-vp-node04639
    INFOURL LINKINFOURLTOCHANGE_384
    OVERLIBGRAPH LINKHOVERURLTOCHANGE_generateODSImage.php?host_id= 32&svc_id=442&index=384
    TARGET /var/lib/centreon/metrics/::749::750
    NODES R-Chalons-xxxxx-vp node04639
    BANDWIDTH 6400K 500K
    you can't aggregate more than 2 RRD on 1 link. you must just have both way of your link on TARGET. but you can have multiple link by device.

    Leave a comment:


  • peemousse
    started a topic Weathermap doesn't display data

    Weathermap doesn't display data

    Hi Everyone,

    I'm running the following:

    Centreon 2.1.12
    PHP-Weathermap from the SVN
    Nagios 3.0.6

    The Centreon configuration/setup is working fine. I have all my graph displaying correctly. I'm using the following check: check_snmp_netint to retrieve information about my network equipment (switches / firewall etc..).

    The data are correctly displayed and graphed.

    I have install PHP-Weathermap from the SVN without problem. However when seting up the first nodes and links the graph stays grey with a 0% value on the links. The map has been correctly generated (at least I don't have errors).

    Below and example of the TARGET option in the config file:

    LINK node06803-node06843
    WIDTH 2
    INFOURL LINKINFOURLTOCHANGE_2431
    OVERLIBGRAPH LINKHOVERURLTOCHANGE_generateODSImage.php?host_id= 656&svc_id=190&index=2431
    TARGET /var/lib/centreon/metrics/::5790::5791::5792::5793::5794::5795::5796::5797:: 5798::5799::5800::5801
    NODES node06803 node06843


    The numbers (5790, 5791 etc..) being the RRD file corresponding to the interface of my equipment.

    I then checked the rrd file within the metrics folder

    $ > rrdtool fetch 5790.rrd AVERAGE --start now-1000

    which returns the following (External_out_pct being one interface of the equipment)

    External_out_pct

    1316519400: 1.9000000000e+00
    1316519700: 1.9503333333e+00
    1316520000: 1.9496666667e+00
    1316520300: 1.9000000000e+00
    1316520600: 1.8496666667e+00
    [...]
    1316529300:nan


    etc.

    I do have NaN value from time to time, but the data seems to be correct.

    Also the permission on the rrd files are correct (nagios:nagios).

    Since the graphs are correctly processed what could be the problem here?

    Any help would much appreciated.

    Keep up the good work

    Thanks
Working...
X