Announcement

Collapse
No announcement yet.

spaces in perfparse RRD filenames (1.3)

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • spaces in perfparse RRD filenames (1.3)

    In simpleRenderer.php the service_description is used to build a filename for the RRDfile. But in my case the description has spaces in it, so the rrdtool command to build the RRD fails.
    Because the return-value of the rrdtool command is not checked you get another error a few lines further about 'RRD file not found'.
    Maybe something to solve in beta 2? :wink:

    Thanks for all the good work!
    Menno

  • #2
    Please post in the bugtracker : http://bugs.oreon-project.org/

    Thx
    Intel(R) Xeon(TM) CPU 3.4GHz - MemTotal : 1034476 kB
    Centreon 2.4.1 - Nagios 3.2.1 - Nagios Plugins 1.4.15 - Manubulon Plugins tuné
    Fedora Core 5 - 2.6.20-1.2320

    Comment


    • #3
      Originally posted by DonKiShoot
      Please post in the bugtracker : http://bugs.oreon-project.org/
      I already tried that but the 'confirmation code' for user-registration is not sent to my email-address..
      Menno

      Comment


      • #4
        Originally posted by Menno
        Originally posted by DonKiShoot
        Please post in the bugtracker : http://bugs.oreon-project.org/
        I already tried that but the 'confirmation code' for user-registration is not sent to my email-address..
        Menno
        Admin please, it seems that there is a bug in bugtracker registration system :!:
        Intel(R) Xeon(TM) CPU 3.4GHz - MemTotal : 1034476 kB
        Centreon 2.4.1 - Nagios 3.2.1 - Nagios Plugins 1.4.15 - Manubulon Plugins tuné
        Fedora Core 5 - 2.6.20-1.2320

        Comment


        • #5
          sorry I have just tested it and it's ok. Try with another mail address...

          Thks
          Julien Mathis
          Centreon Project Leader
          www.merethis.com |

          Comment


          • #6
            I received the confirmation mail in spam with gmail, you may try to look in your 'spams'

            Comment


            • #7
              okay

              Yup, the confirmation was not in my SPAM but that was because it was emptied automatically
              Bug is now posted.
              Menno

              Comment

              Working...
              X