Announcement

Collapse
No announcement yet.

Oreon 1.3 Beta Service Problems

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • daiceman
    replied
    O MAN!!!!

    That was it!! I never clicked on the relationships tab.....

    Thanks

    Leave a comment:


  • rom
    replied
    Yes, you have to choose Host(s) or Host Group(s) in the second tab.
    If you do the same manipulations and click on the second tab, you'll see the little red stars wich indicates something is missing.

    Leave a comment:


  • daiceman
    replied
    Originally posted by rom
    When I try, the screen just blinks
    Quite do not understand.. A screenshot or something else ?
    Really nothing to take a screenshot of.

    I create a new service, fill in all the required fields and hit the submit button. It looks like it is doing something, then then the screen just refreshes to the exact same screen that I just entered all the info on. No errors or warnings. Unlike when I create a new host and hit submit, the info is processed and when done, I get brought to the list of hosts.

    Any ideas?

    Leave a comment:


  • rom
    replied
    When I try, the screen just blinks
    Quite do not understand.. A screenshot or something else ?

    Leave a comment:


  • E-bola
    replied
    confirmed

    I would just like to say that i have the same problem. So its most likely a bug int he 1.3 beta.

    Are you (developers) aware of it?

    Leave a comment:


  • daiceman
    started a topic Oreon 1.3 Beta Service Problems

    Oreon 1.3 Beta Service Problems

    I can create every kind of object with the exception of services :twisted:

    When I try, the screen just blinks. I get no errors or red warnings that I missed a field.

    Is there a way to enable SQL DEBUG to maybe track down the problem, or has anyone worked thru this?
Working...
X