Announcement

Collapse
No announcement yet.

Cannot see anything in the web interface

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • the_jack
    replied
    great, it works now. my problem was, that i install nagios with yum, and there the directories are different.

    now i can add hosts, services ... and i see something in monitoring. BUT, i think it works not correct. i add a host with a ip that doesn´t exist, and nagios and oreon say the host is alive !!!!!!!
    also, when i try to check cpu, hdd i get the error "wrong -l argument or parameter" .......

    must i install anything else to check this services ? like snmp ???

    Leave a comment:


  • DonKiShoot
    replied
    yes

    Leave a comment:


  • the_jack
    replied
    export / load

    hi,
    thx for the fast reply.

    i try to export, and load, but nothing changed. contact group and services are allready created.

    when i load, must i apply the nagios.cfg file ??

    Leave a comment:


  • ts77
    replied
    yeah, export and reload are the most important parts.
    like with nagios itself you have to export the config first and only after reload its active in nagios itself.
    until then its only in the oreon database.

    Leave a comment:


  • DonKiShoot
    replied
    do you make contact group, service, etc ... and don't forget to do export and reload

    Leave a comment:


  • the_jack
    started a topic Cannot see anything in the web interface

    Cannot see anything in the web interface

    hi,
    i have finished my installation of oreon properly. create some hosts, hostsgroup, services, account .....
    but i cannot see anything under monitoring, graph, home ...... ???
Working...
X