Announcement

Collapse
No announcement yet.

no Graphs in View after update to 2.1.12

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • no Graphs in View after update to 2.1.12

    Hello,
    yesterday I updated my Centreon 2.0.x to 2.1.12 (on CentOS) without problems.
    All works fine, I just do not have Graphs in my VIEWS Section.
    If I go in MONITORING and move the mouse pointer at the Graph symbol - then then Graph for this line will appear, so it is existing.
    But if I click at it, or just go direct in VIEWS, then all is empty.

    At the end of the, really good, update instruction - there is also a section how to fix when no RRD Graphs (set owner to directory and in Centreon Administration, CentStorage, select all and select "Rebuild RRD Database". I did it - but also without success.

    Does anyone know how I can fix this?

    thanks in advance

  • #2
    Hi,

    try to restart your centstorage script
    StatusMap Module - NDO Tools Module - ImportCSV Module - SNMP-UI Module - PDFReports Module
    Dons Paypal

    Comment


    • #3
      Thank you, I restarted the whole server

      Another hint was to try another Internet Explorer - realy and not expected .... MS IE is OK, just in Firefox not
      Any solution for Firefox?

      Comment


      • #4
        Try to clear your cache.
        StatusMap Module - NDO Tools Module - ImportCSV Module - SNMP-UI Module - PDFReports Module
        Dons Paypal

        Comment


        • #5
          shame on me - it is working now. thanks!!!

          Comment


          • #6
            Howto

            I made a post on howto troubleshoot graph problmes

            Check out my blog
            http://felipeferreira.net/?p=1019

            Originally posted by [email protected] View Post
            Hello,
            yesterday I updated my Centreon 2.0.x to 2.1.12 (on CentOS) without problems.
            All works fine, I just do not have Graphs in my VIEWS Section.
            If I go in MONITORING and move the mouse pointer at the Graph symbol - then then Graph for this line will appear, so it is existing.
            But if I click at it, or just go direct in VIEWS, then all is empty.

            At the end of the, really good, update instruction - there is also a section how to fix when no RRD Graphs (set owner to directory and in Centreon Administration, CentStorage, select all and select "Rebuild RRD Database". I did it - but also without success.

            Does anyone know how I can fix this?

            thanks in advance
            ________________________________________
            CentOS 5.5 x64 / Nagios 3.2.2 / Centreon 2.1.10
            Monitoring: 467 Hosts / 2109Services 16th Server
            NdoUtils 1.49,NagiosPlugins 1.4.14, NagVis 1.5.1, Distributed Architeture(howto)

            Nagios/Centreon Custom Scripts / Troubleshooting
            www.felipeferreira.net

            Comment

            Working...
            X