Announcement

Collapse
No announcement yet.

Litle bug in oreon 1.3.2

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #16
    Damn, my home (genera) Pizza graph still dont generated =((

    Anyone have a tip?
    Linux 2.6.16-1.2115_FC4
    Nagios 1.4
    Nagios Plugins 1.4
    Oreon 1.3 RC1 / StatusMap

    Comment


    • #17
      BZ, try to get the 'pizza' graph image in oreon's main page, and paste the URL to your browser. You would see nothing, but then, look at your apache error logs to get more info (paste it here if you don't find anything interesting. It sounds like GD probs, but apache may be would tell us ... Anyway, really strange is your previous version showed the pizza's in the right way ...

      L8r
      [Linux 2.4.20-28.7 - RedHat 7.2]
      [Linux 2.6.16.21-0.25 - OpenSuSE 10.1]
      [Apache 1.3.x, PHP 5.x, MySQL 5.x]
      [Apache 2.2.x, PHP 5.x, MySQL 5.x]
      [Nagios 1.4.1+Nagmin -Production-, Nagios 2.5+Oreon 1.3.1-1 -PreProduction-, Nagios 2.5+Oreon 1.3.1-1 -Testing-]

      Comment


      • #18
        Maybe a missed mysql upgrade.

        Some code, for some page, depend on mysql entry.

        For exemple : table topology or topology_js

        :idea:
        Intel(R) Xeon(TM) CPU 3.4GHz - MemTotal : 1034476 kB
        Centreon 2.4.1 - Nagios 3.2.1 - Nagios Plugins 1.4.15 - Manubulon Plugins tuné
        Fedora Core 5 - 2.6.20-1.2320

        Comment


        • #19
          10.0.0.113 - - [05/Dec/2006:14:41:05 -0200] "GET /oreon/include/home/pie_chart_host.php HTTP/1.1" 200 1323 "-" "Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pt-BR
          ; rv:1.8.1) Gecko/20061010 Firefox/2.0"



          This is the access log of Apache.

          nothing in error log =(
          Linux 2.6.16-1.2115_FC4
          Nagios 1.4
          Nagios Plugins 1.4
          Oreon 1.3 RC1 / StatusMap

          Comment


          • #20
            in javascript error console something ?
            Intel(R) Xeon(TM) CPU 3.4GHz - MemTotal : 1034476 kB
            Centreon 2.4.1 - Nagios 3.2.1 - Nagios Plugins 1.4.15 - Manubulon Plugins tuné
            Fedora Core 5 - 2.6.20-1.2320

            Comment


            • #21
              yes update to oreon-1.3.3
              Julien Mathis
              Centreon Project Leader
              www.merethis.com |

              Comment


              • #22
                yes, i am alread updatedto 1.3.3.

                Samethingshappend =((

                In java script controlnothing wrong =((

                The pic was generated, but shows me no graph

                Linux 2.6.16-1.2115_FC4
                Nagios 1.4
                Nagios Plugins 1.4
                Oreon 1.3 RC1 / StatusMap

                Comment


                • #23
                  what is your distribution ? pear version ? image_graph pear module version ?

                  tks
                  Julien Mathis
                  Centreon Project Leader
                  www.merethis.com |

                  Comment


                  • #24
                    I have a FC4, kernel 2.6.17-1.2142_FC4

                    PEAR 1.4.9 stable
                    Image_Graph 0.7.1 alpha

                    Tks for the help =)


                    PS: in host and service details, the graphs are ok
                    Linux 2.6.16-1.2115_FC4
                    Nagios 1.4
                    Nagios Plugins 1.4
                    Oreon 1.3 RC1 / StatusMap

                    Comment


                    • #25
                      Originally posted by Apo
                      Originally posted by cih
                      Yes DonKiShoot,

                      I already patched that!

                      Anybody else have quick search not working properly?
                      Quick search not working in general or only monitoring or configuration or else ?
                      me too... Quick search in monitoring and configuration are not working

                      Comment


                      • #26
                        hi guys,

                        actually i have the same problem before. Quick search seems not to working in configuration and comes with an error. So i have edited the listhost.php.

                        i can see the coding seems refering to a pointer that are not exist.

                        $DBRESULT =& $$DBRESULTDB->query("SELECT COUNT(*) FROM host WHERE host_name LIKE '%".htmlentities($search, ENT_QUOTES)."%' AND host_register = '1'");...

                        you can find this at line 33..

                        i had done some minor changes..to

                        $DBRESULT =& $pearDB->query("SELECT COUNT(*) FROM host WHERE host_name LIKE '%".htmlentities($search, ENT_QUOTES)."%' AND host_register = '1'");

                        and the search is working fine now.

                        hope this will help you guys.

                        Comment

                        Working...
                        X