Announcement

Collapse
No announcement yet.

Missing Dashboard

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Missing Dashboard

    I've been reading a lot in the forums about graphs not working. I have installed Nagios, and Oreon, and it all works for the most part, but I do not have the dashboard, or any host status graphs--they just appear as broken image links.

    I don't know if this is the same issue, but I'm also having some difficulty with perfparse--Before I installed and configured perfparse (using the pipe method), when I would click on the Oreon Views tab I would get a database connection error. Now, I no longer get the connection error, but I have nothing in the hostservice and metaservice dropdowns.

    I don't know where to start troubleshooting this...Can anyone point me in any direction to check on these things, and get them working? I really do like this frontend and it's functionality is incredible. Please help me get this last piece working.

    Thanks in advance
    Wade

  • #2
    i have the same problem with you.. but i haven't got the answer yet..

    i got problem too with perfparse, i dont have any idea how to solve this..
    there is no graph on OreOn dashboard

    Comment


    • #3
      Hi,
      what is nagios version ?
      SAMP

      Comment


      • #4
        hi,

        copy the broken link and paste it in another browser window to get more info on the pb .

        you may have to configure your apache to enable error display on the pages.

        Comment


        • #5
          i'm using oreon 1.3.2, i have a problem with dashboard,

          this is my screenshot

          gambar.jpg

          Comment


          • #6
            i have the same problem as you with the dashboard. if you figure it out could you please post up the solution?

            Comment

            Working...
            X