Announcement

Collapse
No announcement yet.

"configuration > nagios > generate" problem

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • luizxx
    replied
    Thanks xspoon!

    I've been working in this problem for some time! and only now it's working fine!

    Leave a comment:


  • mck
    replied
    Originally posted by xspoon View Post
    Hi,

    try to replace the file $oreon/www/include/configuration/configGenerate/DB-Func.php by the one attached in this post :

    http://forum.oreon-project.org/showp...55&postcount=3
    Thank you, xspoon, export to the Nagios works now fine.

    Leave a comment:


  • xspoon
    replied
    Hi,

    try to replace the file $oreon/www/include/configuration/configGenerate/DB-Func.php by the one attached in this post :

    http://forum.oreon-project.org/showp...55&postcount=3

    Leave a comment:


  • mck
    replied
    OK, problem has been detected on combination Nagios 2.7, Perfparse 0.105.6 and Oreon 1.3.3.

    It seems like a problem with Oreon 1.3.3. I tested it on Oreon 1.3.2 and the export to Nagios works fine.

    Leave a comment:


  • mck
    started a topic "configuration > nagios > generate" problem

    "configuration > nagios > generate" problem

    I will appreciate, if somebody can help me fix this problem: I've tried to run "configuration > nagios > generate" with an error message:

    DB Error : SELECT TABLE_NAME FROM INFORMATION_SCHEMA.TABLES WHERE TABLE_NAME = 'osl' : DB Error: unknown error
Working...
X