Announcement

Collapse
No announcement yet.

Centreon use wrong directory if i create a new command with service ...

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Centreon use wrong directory if i create a new command with service ...

    I have a strange problem

    I create a new check and copy these to /usr/lib/nagios/plugins. After this i create a new command: $USER1$/check_http -H $HOSTADDRESS$ ($USER1$ is here the Nagios Plugins Path - /usr/lib/nagios/plugins), test it with the "Argument Example" and it works.

    But if i create service with the http "Check Command", link it with the host and wait, the result is: (No output returned from plugin). If i click on the Status Details i see "/usr/lib/centreon/plugins/check_http -H 192.168.9.55". So centreon ignore the $user1$ and use only the /usr/lib/centreon/plugins path ...

    Is that normal? Or a bug? :S

  • #2
    Okay now i have the solution! The way "Configuration > Pollers > Export Configuration > all marked and Export" not work. If i restart the service "service centengine restart" than it works!

    I think the restart over the webinterface is not work!! Maybe a bug?
    Last edited by Maffi; 14th December 2016, 16:11.

    Comment


    • #3
      I got some similar issue. I've added a resource called $USER1_64$ for the lib64 folder and changed the command to that resource. But the services didnt change. After 10 Minutes and renaming the resource to $USER2$ it works. dont know why it does not work directly

      Comment

      Working...
      X